Oli Essencial de Mirra

Commiphora Myrrha Oil

(0 ressenyes de clients)

Cicatritzant i regenerant cel·lular. L’Oli Essencial de Mirra combat les arrugues o qualsevol imperfecció de la pell pel seu potent efecte regenerador. Hidrata les pells seques i esquerdades. Combat a més infeccions cutànies, dermatitis, èczemes i acne. És un oli que predisposa al benestar i relaxa la ment. Sobre la pell és un suau perfum elegantment místic.

Rebràs aquest oli essencial en un nou format, el qual inclou un comptagotes perquè la seva utilització sigui més fàcil i una petita guia d’ús dels principals olis essencials, gaudeix-ho.

48h

A casa teva

+25€

Transport gratuït

3

Mostres gratuïtes

Condicions de transport a les Illes i Europa

17.15

12 ml

Aroma i principis actius

Amb una nota olfactòria mitjana, la seva especial aroma dolça i calenta predisposa
a la tranquil·litat i facilita la respiració pausada. La seva olor inspiradora pot ajudar-te en la profunda “obertura” espiritual, mentre que porta la calma i benestar. Sempre s'ha recomanat utilitzar-ho en la meditació.
L'essència s'obté per destil·lació de la resina i els seus principis actius predominats són furaneudesmadiè i curzerè.

Mirra

Commiphora myrrah

Principi actiu predominant: Furaneudesmadiè, curzerè

Obtingut per destil·lació de la resina.

Origen: Aràbia.

Clau terapèutica: Regenerant i revitalitzant de les pells madures.

Nota: Baixa.

Aroma: La seva especial aroma, dolça i calenta, predisposa a la tranquil·litat i facilita la respiració pausada. L'oli de Mirra ens connecta amb la nostra intuïció, estimula el desenvolupament del chakra frontal i al mateix temps eleva la nostra consciència, provocant una major elevació espiritual, per això sempre s'ha recomanat utilitzar-lo en la meditació.

Precaucions: No ingerir. No és tòxic si s'aplica per via cutània. No és sensibilitzant ni irritant. És emenagog, no usar en embarassades. Mantenir fora de l'abast dels nens.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Show reviews in all languages (1)

Sigueu els primers a ressenyar “Oli Essencial de Mirra”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *