Anti dolor

Pack natural anti dolor

Fa ja alguns anys que em van diagnosticar artritis reumatoide i 2 hèrnies discals cervicals. La meva relació amb el dolor i la inflamació és estreta, per això vaig aprendre a cuidar-me i a donar-li el millor al meu cos, especialment a la meva musculatura i el meu sistema osteoarticular.

Et presento el “pack anti dolor” una combinació de 4 productes naturals i essencials com són l’argila, l’àrnica, el marduix i el Artiflex per a tractar tot tipus de problemes musculars i articulars.

Cuida el teu dolor i rebaixa la inflamació.

• Argila verda amb àloe 300 gr
• Oli d'àrnica 60 ml
• Oli essencial de marduix 12 ml
• Artiflex 100 ml

Preu especial:

48h

A casa teva

+25€

Transport gratuït

3

Mostres gratuïtes

Condicions de transport a les Illes i Europa

53.00

By Mónica Mercadal

Com fer-ho

Davant un atac de dolor, barreja en un bol un parell de cullerades d'argila verda i un tapet d'oli d'àrnica. Posa't una gasa sobre la zona afectada, així serà més fàcil retirar l'argila després, i damunt de la gasa expandeix aquesta barreja. Deixa-ho de 15 a 20 minuts.
Si vols relaxar-te, t'aconsello oloris l'oli essencial de marduix mentre tens posada aquesta mascareta anti dolor. (veure per a calmar la ment)
En acabar pots posar-te artiflex directament

Com em poso l'oli d'àrnica

Cada dia me l'aplico en massatge directament, que a més de prevenir el dolor, com té una base vegetal molt nutritiva em deixa la pell perfecta. Si tens banyera t'aconsello que una vegada estigui plena li posis a l'aigua uns tres taps d'oli d'àrnica. També t'ajudarà a dormir.
A més d'àrnica aquest oli conté hipèric, la planta més antiga que es coneix per a calmar el dolor, i olis essencials de Camamilla (calmant), Marduix (relaxant), Ginebre i Aranja (drenants), sobre una base del nutritiu oli d'ametlles

Quan tinc una crisi de dolor

A més de la banyera amb àrnica m'aplico el bàlsam antiinflamatori Artiflex, te'l pots posar tantes vegades com sigui necessari… encara que ja veuràs que amb un parell d'aplicacions el dolor disminuirà.

Per a calmar la ment

Moltes persones que sofreixen dolor també presenten un estat d'ansietat que en algunes ocasions condueix a una tensió muscular. Aquesta tensió muscular augmenta el dolor i la resposta emocional i així successivament, cadascuna perpetuant-se en l'altra en un cercle viciós que pot tornar-se un procés en espiral que, fins i tot, pot desencadenar en una depressió.
És molt interessant utilitzar l'efecte relaxant de les aromes que desprenen els olis essencials. Com la percepció de l'olor va directament lligat a l'hipotàlem, que és el principal regulador de moltes de les nostres activitats corporals, olorar en aquest cas l'oli essencial de marduix resulta molt eficaç, perquè aconseguirà relaxar intensament i equilibrar el sistema nerviós. Destapa l'oli essencial de marduix, i olora-ho pausadament fins a cinc vegades. Això també és molt interessant per a relaxar-se davant situacions que saps et posaran una mica nerviós@.

Si vols saber més sobre el meu treball pots conèixer-me en https://monicamercadal.com

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Anti dolor”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *