Maskacne

La solució

Què és el maskacné? És un tipus d’acne que apareix o s’accentua més a causa del frec i la falta d’oxigenació que provoca l’ús prolongat de la màscara.

Aquest tipus d’acne es deu a l’oclusió constant de la pell i al seu conseqüent augment de la humitat en el rostre. Com a resultat, els porus s’obstrueixen i es modifiquen els lípids de la barrera cutània, la qual cosa desemboca en un creixement dels bacteris que provoquen l’acne.

Per a prevenir o solucionar el Maskacne et proposem una senzilla rutina facial amb aquests cosmètics naturals que et funcionarà molt bé. Segueix aquests passos i veuràs com el teu maskacne millorarà ràpidament.

• Roll-on antigranetsTree Mon
• Argila verda amb Àloe Vera. 300 ml
• Crema hidratant facial d'Àloe Vera. 50 ml
• Aigua de Roses ecològica. 200 ml

Preu especial:

48h

A casa teva

+25€

Transport gratuït

3

Mostres gratuïtes

Condicions de transport a les Illes i Europa

56.00

Natural

Pas 1 - La neteja facial diària, ara més que mai, és vital per a la salut de la teva pell

Al matí i a la nit neteja't la cara amb l'aigua de roses ecològica donant-te un automassatge, tonificarà i oxigenarà la teva pell. A més del seu efecte, t'encantarà la seva aroma natural.

Pas 2 - Som-hi!… que no quedi ni un

Porta sempre amb tu el roll on anti acne, posa-te'l directament quan notis que et surt un granet

Pas 3 - Hidrata't amb textures lleugeres

La crema equilibrant d'àloe vera amb olis essencials depuratius no és una crema untuosa, ara és important aquest tipus de textures que no són grasses.

Protegeix cada matí la teva pell amb aquesta crema.

Pas 4 - Neteja oxigenant profunda

Una vegada a la setmana, mascareta d'argila “especial”:
20 minuts abans de posar-te la màscara, aplica't el roll on anti acne damunt del granet. Després posa't la crema equilibrant en tota la cara.
Xopa una gasa normal amb aigua de roses, damunt de la gasa posa-li una capa d'argila verda amb àloe. Posa't la gasa amb aigua de roses i argila sobre la pell. Deixa-la actuar durant 20 minuts. L'argila té el poder d'oxigenar la pell, absorbeix les toxines i fa que els porus no s'obstrueixin.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Maskacne”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *