Crema contorn dels ulls de cirera bio

Certificada ecològica

Crema per al contorn d’ulls ecològica amb efecte refermant que crea una explosió de col·lagen natural millorant la fermesa i l’elasticitat de la pell.

 

 

99,29 % del total és d'origen natural.
El 22% del total dels ingredients procedeix de l'agricultura ecològica.

COSMOS ORGANIC certificat per Ecocert Greenlife segons l’estandart COSMOS disponible a http://COSMOS.ecocert.com

48h

A casa teva

+25€

Transport gratuït

3

Mostres gratuïtes

Condicions de transport a les Illes i Europa

19.25

15 ml

Accions sobre la pell

Antienvelliment
Millora la fermesa
Millora la rugositat de la textura de la pell
Millora l'elasticitat
Crea una explosió de col·lagen
Ajuda en la síntesi de col·lagen i de l'elastina
Crea una renovació cel·lular
Produeix efecte flash

Afavoreix la síntesi de l'ATP (El trifosfat d'adenosina ATP és la principal font d'energia dels éssers vius, és una molècula que es troba en tots els éssers vius i constitueix la font principal d'energia utilitzable per les cèl·lules per a realitzar les seves activitats)

Principis actius

Sobre una base 99,29 natural que conté un 22% de matèries ecològiques destaquem els seus principals actius:
Prunus Cerasus (Bitter Cherry) Fruit Water (procedent de cultiu ecològic controlat per Ecocert):
L'extracte ecològic de cirera estimula el factor de creixement de la pell, síntesi del TGTB pels fibroblasts humans. Les cireres contenen una gran quantitat d'antioxidants, incloent-hi la vitamina C, que lluiten contra els signes d'envelliment i potencien la capacitat del cos per a protegir-se dels bacteris i els virus.

Pichia Ferment Lysate Filtrate (procedent del cultiu ecològic controlat per Ecocert):
És un llevat que es troba en els arbres gegants del parc Nacional de Yosemite, considerat un autèntic laboratori de la naturalesa per la seva riquesa geològica. A aquest llevat se li afegeixen vitamines que desenvolupen enzims. Els enzims són proteïnes que faciliten les reaccions entre molècules que poden reaccionar entre si, però en presència d'un enzim, la velocitat de reacció s'incrementa de tal manera que ocorre en temps de segons o menys. Els enzims són els catalitzadors que controlen les reaccions químiques dels organismes vius. Entre altres coses, acceleren l'absorció d'oxigen de proteïnes, minerals, vitamines, nitrogen, etc. que usa cada cèl·lula del cos. Els enzims participen en la síntesi de col·lagen i elastina i en la reparació de les estructures danyades pels raigs UV.

D'aquests enzims, la que utilitzem és la Prolin Hidroxilasa, que és capaç de generar elastina d'una manera molt ràpida; afavorint la renovació cel·lular i la sintesis de l'ATP (Adinosal trifosfat) que és el sistema que té la cèl·lula de rebre energia.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Crema contorn dels ulls de cirera bio”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *