Pack SANT PAU

Ús diari

Una selecció de productes naturals pensats per a l’ús diari. La línia de Rosa Mosqueta i Calèndula és una delícia per a la pell i els sentits. Un clàssic de MON que ens acompanya des de fa més de vint anys.

Productes naturals rics en vitamines, minerals i antioxidants que nodreixen la pell sense ressecar-la. Formules sense tòxics que garanteixen una cosmètica conscient.

• Gel de Calèndula i Rosa Mosqueta ecològica (750 ml).
• Llet corporal de Calèndula i Rosa Mosqueta ecològica (500 ml)
• Bàlsam condicionador de Calèndula i Rosa Mosqueta ecològica (200 ml).
• Oli corporal Castanyer d'Índies
• Xampú d'Aranja (300 ml).

Preu especial:

48h

A casa teva

+25€

Transport gratuït

3

Mostres gratuïtes

Condicions de transport a les Illes i Europa

60.70

Gel bany de Rosa Mosqueta i Calèndula

L'oli de Rosa Mosqueta ecològic unit a la Calèndula és la combinació perfecta per a la cura natural de la pell. Suavitat i nutrició per a tota la família. La combinació perfecta.

Llet corporal de Rosa Mosqueta i Calèndula

Llet hidratant pensada per a tota la família, incloses les pells més delicades com la dels bebès. Entre els seus ingredients principals destaquen Calèndula i Rosa Mosqueta procedent del cultiu ecològic. A més conté un 98% d'ingredients d'origen vegetal i està enriquida amb mantega de Karité BIO, oli d'ametlles i glicerina vegetal.

Bàlsam condicionador de Rosa Mosqueta i Calèndula

Aporta una hidratació extra al teu cabell amb el bàlsam condicionador natural de Rosa Mosqueta i Calèndula. Un condicionador natural, reparador i nutritiu, que aportarà propietats regeneradores a la fibra capil·lar.

Apte per a tota mena de cabell, inclosos els secs, tenyits i crespats.

Aplica-t'ho després del xampú, especialment en les puntes, deixant-lo actuar 3 minuts. Aclareix-te després amb abundant aigua.

Xampú d'Aranja

Amb aquest xampú d'ús freqüent gaudiràs d'una frescor sucosa que t'aportarà més moviment, lluentor i volum al teu cabell gràcies a la seva formulació enriquida amb oli essencial d'Aranja. L'essència d'Aranja millora la qualitat del cabell.

Llet corporal de Rosa Mosqueta i Calèndula

Oli 100% natural que té una acció circulatòria i tonificant gràcies al seu alt contingut en extracte de Castanyer d'Índies i la millor selecció d'olis essencials activadors i descongestionants. La seva aplicació diària prevé les aranyes vasculars activant la circulació sanguínia.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Pack SANT PAU”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *